top of page

Salgsvilkår

1. Generelt

Disse vilkårene gjelder for alt salg av keramikk fra Studio Mudder ("selger") til kunder ("kjøper") på nettstedet vårt. Ved å gjennomføre et kjøp hos oss, samtykker du til disse salgsbetingelsene.

2. Produkter

Hver keramikkartikkel er håndlaget og unik, og det kan derfor være små variasjoner i farge, form og størrelse. Bildene av produktene på vårt nettsted er representative og mindre avvik kan forekomme.

3. Priser

Alle priser er oppgitt i norske kroner og inkluderer merverdiavgift (MVA). Total kostnad for kjøpet vil inkludere alle avgifter og leveringskostnader, som vil bli spesifisert i kjøpsprosessen før ordrebekreftelse.

4. Betaling

Betaling skjer ved bestilling. Kjøper kan betale direkte via kredittkort, debetkort, eller andre forhåndsgodkjente betalingsmetoder. Sikkerheten for betalingstransaksjoner på nett sikres gjennom krypterte dataoverføringer.

5. Levering

Levering av produkter fra Studio Mudder skjer til adressen som er oppgitt ved bestilling. Leveringstiden er normalt 3-7 virkedager fra bestillingen er bekreftet. Vi sender alle varer fra vårt studio i Norge.

6. Angrerett

Kjøper har 14 dagers angrerett fra den dagen varen er mottatt. For å benytte angreretten må varen returneres i samme mengde og stand som den ble mottatt. Kjøper dekker selv returkostnadene. Full refusjon av kjøpesummen vil bli utført innen 14 dager etter at vi har mottatt varen tilbake i original tilstand.

7. Reklamasjon og garanti

Det gis 2 års reklamasjonsrett i henhold til norsk kjøpslov. Dette dekker fabrikasjonsfeil og ikke skader forårsaket av feilaktig bruk av produktet. Ved reklamasjon, ta kontakt med vårt kundeservice med bilder av skaden for rask behandling av saken.

8. Personvern

Vi behandler alle personopplysninger i henhold til norsk personvernlovgivning. Kundens informasjon vil ikke bli delt med tredjeparter uten samtykke.

9. Endringer i vilkårene

Studio Mudder forbeholder seg retten til å gjøre endringer i salgsbetingelsene. Nye vilkår vil bli tydelig kommunisert på vårt nettsted og vil gjelde fra de er publisert.

Kontakt oss

For spørsmål om vilkårene eller andre henvendelser, vennligst kontakt oss på:

bottom of page